PROGRAMA VINCLES


vincle m. [LC] Lligam, especialment la relació, unió, sovint subjecció, que hi ha entre dues persones.

«Vincles» és el programa del Centre d’Higiene i Salut Mental de Badalona que relliga l’activitat preventiva i l’assistència al llarg de les diferents etapes de la infantesa. Neix com a fruit de l’estudi clínic dels anys d’assistència a les famílies i proposa reflexionar sobre l’inici del vincle entre pares i fills mitjançant la reformulació de l’anomenada preparació al part i puerperi, de manera que les famílies tinguin un espai de reflexió i consulta sobre les necessitats emocionals dels seus nadons i de les seves pròpies. Es vol evitar, d’aquesta manera, que s’incrementin els problemes i que esdevinguin un trastorn i,
a posteriori, una malaltia.


Tenim una experiència dilatada en la tasca de suport i acompanyament a les famílies en aquest període tan significatiu.
Ens calen, doncs, recursos a l’abast de tothom que siguin adaptats i adequats a les necessitats de les diferents famílies i que permetin treballar el vincle familiar i el desenvolupament integral del nadó.


El programa «Vincles» ofereix a la comunitat la possibilitat de nodrir-se d’aquests recursos, així com el suport familiar per a construir i crear els lligams familiars.

Serveis

– Prevenció
– Formació i docència
– Assistència clínica

Descarrega’t el fulletó del programa per a obtenir més informació:

Díptic Programa Vincles